пятница, 17 февраля 2017 г.

День святого Валентина
І знову місяць лютий... На вулиці мороз, а душі зігріває кохання. Найнезвичайніше почуття на світі, без якого не трапляються дива та подвиги. Нарешті дочекалися чудового свята, що ще більше підкреслює цінність кохання - Дня святого Валентина. Захарівський НВК теж не залишився осторонь Дня закоханих. У середу пройшло свято для найменших, які підготували чудові плакати та захистили їх віршами про любов та конкурсами. Методом голосування було обрано найпопулярніших дівчину та хлопця серед початкових класів, середніх та старших. Ними стали Притула Анна та Хомецький Влад серед 1-6 класів, а також Скрипник Нікіта й Воробйова Діана серед 7-11 класів. Вони почесно носитимуть титули "Валентин-2017" та "Валентина-2017" до наступного року.
Для сраршокласників вчора було проведено вечір, присвячсений всім закоханим та Масляній. Свято розпочали ведучі Садовнича Оксана Іванівна та Підгірна Альона чудовими словами про кохання та віршем Ліни Костенко:

Спини  мене  отямся  і  отям  
така  любов  буває  раз  в  ніколи  
вона  ж  промчить  над  зламаним  життям  
за  нею  ж  будуть  бігти  видноколи  
вона  ж  порве  нам  спокій  до  струни  
вона  ж  слова  поспалює  вустами  
спини  мене  спини  і  схамени  
ще  поки  можу  думати  востаннє  
ще  поки  можу  але  вже  не  можу  
настала  черга  й  на  мою  зорю  
чи  біля  тебе  душу  відморожу  
чи  біля  тебе  полум’ям  згорю  
Методом жеребкування було сформовано 4 пари, які боролися за перемогу. Ними стали Литвиненко Діма та Гошівська Діана, Бур'янський Едік та Турчин Юля, Сідельник Ліза та Пірогов Саша, Мустивий Саша та Єслікова Люда. У конкурсах дівчата й юнаки показували свої найкращі якості. Так, під час зізнання у коханні, вони проявили кмітливість та винахідливість.
Коли хлопці тримали своїх дівчат на руках, то показали себе справжніми, сильними, мужніми чоловіками. У конкурсі поцілунків не побоялися бути смішними та дотепними.
Під час конкурсної програми також виступали учні із своїми святковими привітаннями. Школярі 8 класу порадували глядачів красивим віршем про кохання та конкурсами для всіх присутніх, 7 клас показавав гумористичну сценку "Стецькові залицяння", де головні герої виступили в українських традиційних костюмах. 
Представники 10 класу заспівали композицію Дзідзьо, чим викликали захоплення у глядачів, а учень 11 класу Шевченко Богдан підготував справній сюрприз: зіграв на гітарі, співаючи пісню про перше кохання. 
У результаті змагань перемогу отримали Єслікова Люда та Мустивий Саша, які проявили кмітливість, силу, ніжність та почуття гумору під час усіх конкурсів. Вони отримали почесні медалі у витгляді двох половинок серця.
Але на цьому вечір не закінчився. Усіх присутніх чекало частування: млинці із різними начинками, які спекли учениці 7-11 класів. 
Також відбулася святкова дискотека, на яку залишилися всі бажаючі. 


Комментариев нет:

Отправить комментарий